Wordt lid!

Event: Imkeravond – Workshop zalf en lippenbalsem maken

sep
21

Imkeravond van de vereniging op Buitenplaats Vaeshartelt

Onderwerp: Workshop zalf en lippenbalsem maken

Na het grote succes van vorig jaar hebben we Arno van Dort nogmaals bereid gevonden om een workshop zalf en lippenbalsem maken te verzorgen.

Arno zal de avond beginnen met een uitleg over wat we gaan doen en waarom er bepaalde handelingen gedaan worden om een zalf of lippenbalsem te maken. Hij zal demonstreren hoe het moet. Vervolgens kunnen de deelnemers zelf aan het werk. De zalf en lippenbalsem zijn op basis van bijenwas, eventueel kan er ook propolis in verwerkt worden. Men kan ook kiezen om een geur toe te voegen of een vitamine en/of de bekende Q10 …..tegen de rimpels.

Er kunnen maximaal 14 personen zelf aan het werk. Voor de overige aanwezigen is het interessant om mee te kijken. Voor de vereniging heeft Arno de kosten laag kunnen houden. Voor deze avond zal de bijdrage in de kosten van de door Arno verzorgde materialen door de vereniging worden betaald.
Meld je vooraf aan (via een e-mail aan info@imker-mergelland.nl) om er zeker van te zijn dat je zelf aan de slag kunt (want vol=vol).

Binnenlopen vanaf 19:15 uur
Aanvang om 19:30 uur
Einde rond 22:00 uur