Wordt lid!

Event: Open dag Bijenpaviljoen op Buitenplaats Vaeshartelt

mrt
11

Open dag Bijenpaviljoen op Buitenplaats Vaeshartelt.

Kom kijken in het Bijenpaviljoen, bezoek de kleine expositie en kijk hoe de bijen vliegen. Imkers zijn aanwezig en vertellen graag over het leven van de honingbij, het belang van de bij in de natuur en voor de bestuiving van gewassen.

Het Bijenpaviljoen is geopend van 11:00 uur tot en met 16:00 uur. Het Bijenpaviljoen is te bereiken vanuit de parkeerplaats van Buitenplaats Vaeshartelt via een korte wandeling.

Vanuit het Bijenpaviljoen op Buitenplaats Vaeshartelt  kunt u overigens ook een fijne wandeltocht maken. Het door de Belgische tuinarchitect Gindra uit Angleur (bij Luik) in 1852 aangelegde Engelse landschapspark is nog steeds intact. Het park met drie zichtassen heeft veel open ruimtes, doorkijkjes, een vijver en schitterende alleenstaande bomen, waar u heerlijk onder kunt luieren. De tocht door het park voert langs de Geheime Tuin, Boerderijtuin, het Theehuis met de oude ijskelder, over een brug en door met Linde-, Kastanje- en Beukenboom omgeven lanen, fruitgaarden en rijk begroeide bossen.