Zomerfeesten

geplaatst in: Evenementen | 0

Hierbij nodigen wij je met plezier uit voor ons zomeroogst feestje op zondag 20 juli in en om het Kunstfort bij Vijfhuizen.


Wanneer
Op zondag 20 juli vindt er bij het fort een speciaal zomeroogst feestje plaats met een honingproeverij, een verrassingsact en er is gelegenheid om het Kunstfort Bijenmuseum te bezoeken met projectleider Mariken Straat. Het Kunstfort nodigt je van harte uit om de honingoogst van de ijverige bijen met ons te komen vieren.


Wat
Het Kunstfort Bijenmuseum bestaat onder meer uit twee bijenvolken die op het fort wonen en heerlijke forthoning produceren en de BEE WELCOME kunstinstallatie. De bijencultuur wordt in deze kleine installatie op het terreplein van het fort op originele wijze in woord en beeld gebracht. Tevens is er in het fort een projectruimte ingericht waar o.a. een teaser van de prijswinnende documentaire More Than Honey wordt vertoond, diverse bijgerelateerde kunstobjecten hangen, en twee documentatiekasten plus een prachtige 3D kast staan. En niemand minder dan astronaut André Kuipers is ambassadeur van Het Kunstfort Bijenmuseum.

Programma
15.00 – 15.15 uur Inloop
15.15 – 15.45 uur Welkomstwoord door projectleider Mariken Straat
15.45 – 16.45 uur Bezoek aan de projectobjecten- en ruimtes, en het bijenbloemen veld
16.45 – 17.00 uur Zinnenstrelende verrassingsact
17.00 – 18.00 uur Heerlijke honingproeverij, muziekjes en een hapje & drankje verzorgd door Restaurant ‘t Fort
Het Kunstfort Bijenmuseum is ook te bezoeken tijdens de openingstijden van de reguliere kunsttentoonstellingen. Zie voor info www.kunstfort.nl of bezoek onze project blog http://bijenmuseum.kunstfort.nl/

Aanmelden
Mis ons zomeroogst feest niet en meld u aan via groeiproject@kunstfort.nl, o.v.v. “Deelname zomer oogstfeest Kunstfort Bijenmuseum”, en het aantal personen.